Jump to content

40 inch rigid light bar problems


Kelseypfeiffer1988

Recommended Posts


  • Member ID:  524
  • Content Count:  7
  • Reputation:   1
  • Joined:  07/11/2020
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Having trouble with the fuses on the base bar in the top of the cab. It blew the fuse one time and then I was using tonight and it melted the housing of the fuse holder. Any ideas on why I used the same size fuse and wired light straight into the Buse bar 

Link to comment
Share on other sites


  • Member ID:  274
  • Content Count:  639
  • Reputation:   112
  • Joined:  11/22/2019
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

On 11/21/2020 at 5:02 PM, Kelseypfeiffer1988 said:

Having trouble with the fuses on the base bar in the top of the cab. It blew the fuse one time and then I was using tonight and it melted the housing of the fuse holder. Any ideas on why I used the same size fuse and wired light straight into the Buse bar 

Not positive, but it sounds like you are drawing too much power through that light. Seems odd..... But not really any other reason for your situation. While I have over 40" of LEDS they are mostly wired separately.

I HATE WIRING ISSUES!!!

GOOD LUCK!!!

Joe

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...